Αρχική Χωρίς κατηγορία Αλέξανδρος Πνευματικός: Οι πολίτες θα πάρουν την σωστή απόφαση

Αλέξανδρος Πνευματικός: Οι πολίτες θα πάρουν την σωστή απόφαση

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην κρίση των Κορινθίων εξέφρασε πριν απο λίγο στην ζωντανή εκλογική εκπομπή του super,απο το κέντρο της Κορίνθου ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Αλέξανδρος Πνευματικός. Τα αποτελέσματα όπως ανέφερε δείχνουν διαφορά μισής ή μιας μονάδας απο τον Βασίλη Νανόπουλο, γεγονός που οδηγεί τα πράγματα στην 2η Κυριακή, μια δεύτερη Κυριακή η οποία έχει να διαχειριστεί ένα πολύ σημαντικό διακύβευμα. “Οι πολίτες θα πάρουν την σωστή απόφαση, Εμείς θα σταθούμε για ακόμα μια φορά απέναντι στην κοινωνία και θα ζητήσουμε την ψήφο της. Παράλληλα όμως θα θέσουμε και ένα δίλημμα για την ιστορική διαδρομή του καθενός”.
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός αναφέρθηκε στα σπουδαία έργα της δημοτικής του αρχής σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “βάλαμε την υπογραφή μας στα μεγάλα έργα του τόπου μας με κορυφαία στιγμή την λύση στην υδροδότηση το 2009” έθεσε όμως και το διακύβευμα της οπισθοδρόμησης σε αυτήν την αναμέτρηση κάνοντας εκτενώς λόγο για τα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερα με το νερό.
“Ενοχοποιηθήκαμε οτι δηλητηριάσαμε τους κατοίκους. Η κινδυνολογία αυτή φαίνεται πως έπιασε τόπο ενώ ακόμα και εκπρόσωπος του ΚΕΕΛΠΝΟ που έφτασε στην Κόρινθο και δεν ήπιε νερό, εμφάνισε σήμερα τα ίδια συμπτώματα που έχουν όλοι. Υπάρχουν ήδη οι πρώτες αποδείξεις πως το νερό δεν έπαιξε σε όλο αυτό κανένα ρόλο”.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός αναφέρθηκε και στην ακατάσχετη υποσχεσιολογία της προεκλογικής περιόδου, μιλώντας για σωρεία βιογραφικά που έχουν φτάσει σε πολλές επιχειρήσεις της Κορίνθου. Θα γίνουν όμως αυτά τα βιογραφικά θέσεις εργασίας; αναρωτήθηκε…

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα θετικό παραδέχτηκε ωστόσο πως ανέμενε κάτι καλύτερο…