Αρχική Ν. Αρκαδίας Ν. Κουτουμάνος από Τρίπολη : ” Η ψήφος στο ΚΚΕ θα δώσει...

Ν. Κουτουμάνος από Τρίπολη : ” Η ψήφος στο ΚΚΕ θα δώσει δύναμη και ελπίδα στον λαό “

«Η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα δώσει δύναμη και ελπίδα στον λαό μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα, όπως έγινε στις πρόσφατες εκλογές. Η ψήφος στο ΚΚΕ, σημαίνει, αποφασιστική απάντηση στην Ευρωπαική Ένωση, δύναμη στην πάλη του λαού και των άλλων λαών για αποδέσμευση απ’ τις αλυσίδες της Ευρωπαικής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και κάθε ιμπεριαλιστικής ένωσης, ελπίδα για το μέλλον του εργαζόμενου λαού, σε μία Ευρώπη της συνεργασίας αυτών που παράγουν το πλούτο, σε μία Ευρώπη της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ειρήνης και του σοσιαλισμού».

Αυτό, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουτουμάνος (μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου,  ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ), βασικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου, του ΚΚΕ, στην Τρίπολη (Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας).

Ο περιφερειακός σύμβουλος  της Λαικής Συσπείρωσης, είπε, επίσης τα εξής: « Η ψήφος στο ΚΚΕ, θα δυναμώσει το ελπιδοφόρο ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης αστικής πολιτικής, θα δώσει δύναμη σε κάθε εργατικό και λαικό αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση, στις οποίες πρωτοστατεί το ΚΚΕ, θα ενισχύσει την μοναδική, οργανωμένη, αξιόμαχη, αγωνιστική δύναμη που καθημερινά συμβάλλει, ώστε να ενισχυθεί η ανασυγκρότηση και η αντεπίθεση του εργατικού – λαικού κινήματος, θα φέρει πλήγμα στα αστικά κόμματα …».

Μετά την ομιλία, ακολούθησαν τοποθετήσεις .

Όλοι συνέκλιναν στην άποψη, ότι, θα πρέπει να βγει απ’ τις Ευρωεκλογές το ΚΚΕ, πιο δυνατό, κάτι που θα σημάνει και την Πανευρωπαική του αντεπίθεση.