Αρχική Eπικαιρότητα Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο αντίο – Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα η σορός της

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο αντίο – Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα η σορός της

Φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου. Η σορός της ηθοποιού έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11:30, με τους φίλους της να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00, προτού μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 έγινε αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε με την αποτέφρωσή της.

Το πλήθος έφτασε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, για να τιμήσει τη μνήμη της. Ιδιαίτερα συγκινημένοι στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για την ηθοποιό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε τα βίντεο

Κηδεία Χρονοπούλου (2)
Κηδεία Χρονοπούλου

Ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε στις κάμερες: «Κάθε φορά που η Μαίρη ξεκινούσε να μου μιλάει για όλα αυτά, της άλλαζα κουβέντα, γιατί δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι αυτές τις καταστάσεις. Εγώ προσωπικά, δεν αντέχω. Μου είναι και τώρα πάρα πολύ δύσκολο που έρχομαι εδώ τελευταία φορά».

Κηδεία Χρονοπούλου: Δήλωση Δελαπόρτα

Με τη σειρά του δηλώσεις έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας«Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα για την ίδια την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο. Θα ξαναπώ ότι εγώ τη Μαίρη τη γνώρισα σε μια διαδήλωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μία πρωταγωνίστρια είχε κατέβει στους δρόμους για να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ηθοποιών. Και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα ξανακατέβει στους δρόμους για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα από εμάς. Αυτό κάτι δείχνει, τι σημαντικός χαρακτήρας ήταν», δήλωσε.

Κηδεία Χρονοπούλου: Δήλωση Μπιμπίλας
IMG_1041
kideia-xronopoyloy-3
Ο Αλκίνοος Μπουνιάς
kideia-xronopoyloy-4
kideia-xronopoyloy-2
Μάκης Δελαπόρτας και Σπύρος Μπιμπίλας
kideia_xronopoulou___2_
Ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου και ηθοποιός, Νίκος Σταγόπουλος
kideia-xronopoyloy-5
Γιάννης Στάνκογλου και Θωμάς Χούντας
khdeia-xronopoulou-1310-1
Περικλής Κονδυλάτος και Βασίλης Ζούλιας
khdeia-xronopoulou-1310-2
Νάντια Μουρούζη
khdeia-xronopoulou-1310-3
Σάσα Σταμάτη
khdeia-xronopoulou-1310-4
Λίνα Νικολακοπούλου

Στο σπίτι της βρέθηκε και ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», καθώς η κατοικία της έγινε δωρεά στο ίδρυμα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αρχικά δόθηκε εντολή στους δημοσιογράφους να μη μπουν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της, όπως κι έγινε. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προετοιμάσει την τελευταία αυτή τελετή, με κάθε λεπτομέρεια, εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως είχε αποκαλύψει στο protothema.gr o κ. Αθανάσιος Πουλάκης, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην περιοχή της Παιανίας, η ηθοποιός του είχε καταθέσει γραπτώς, από το 2019, την επιθυμία της να αναλάβει την τελετή της αποτέφρωσής της, όταν φύγει από τη ζωή. Είχε επίσης επιλέξει ένα λευκό φέρετρο το οποίο είχε πληρώσει.

Μια ομάδα δικών της ανθρώπων, η οποία αποτελείται από άτομα που συνδέονταν με στενή σχέση φιλίας μαζί της, είχαν ετοιμάσει τις λεπτομέρειες της αποχαιρετιστήριας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στην Παιανία, σύμφωνα πάντα με την επιθυμία της.

Στον κήπο της Μαίρης Χρονοπούλου, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, είχε τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι πρόσφεραν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Δείτε φωτογραφίες

IMG_1072
IMG_1073