Αρχική Περ. Πελοποννήσου «Σαφάρι» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο απέφερε 57 συλλήψεις

«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο απέφερε 57 συλλήψεις

Ανά τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου διενεργήθηκε μία ακόμα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση. Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 1.139 άτομα, εκ των οποίων τα 944 ήταν ημεδαποί και 195 αλλοδαποί, καθώς και σε 822 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 91 άτομα, από τα οποία 66 ήταν ημεδαποί και 25 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 57 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και ειδικότερα: 2 ημεδαποί για ναρκωτικά, 1 αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, 2 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 4 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 262 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν: 8 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβης στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης και 1 τσιγαριλίκι στην Αρκαδία, μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι με μήκος λάμας 14 εκατοστών στη Λακωνία, 79 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.