Αρχική Ν. Αργολίδος Για όλα «φταίει ο έρωτας» λέει ο 19χρονος που απήγαγε την 15χρονη...

Για όλα «φταίει ο έρωτας» λέει ο 19χρονος που απήγαγε την 15χρονη από το Άργος – Ζήτησε αναβολή της δίκης για να «κλείσει» η προίκα

«Αγαπιόμαστε» δήλωσε στον Εισαγγελέα του Βόλου ο 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας, ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή μιας 15χρονης από το Άργος.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε συνεννόηση… για τον γάμο.

Η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, αλλά είναι αμφίβολο εάν μέχρι τότε προλαβαίνουν να κλείσουν οι διαπραγματεύσεις για την προίκα και να γίνει ο γάμος, με την συγκατάθεση των γονιών της 15χρονης.

Εναντίον του 19χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και χθες ζητώντας αναβολή επανέλαβε πως για όλα «φταίει ο έρωτας», ενώ ανυπομονεί να την παντρευτεί.

Η απαγωγή της κοπέλας έγινε την περασμένη Τετάρτη και ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης.

Μήνυση κατατέθηκε και κατά των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Άργος.

Η 15χρονη δηλώνει πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του.