Αρχική Ν. Κορινθίας Σε μία εβδομάδα 1.549 κρούσματα στην Κορινθία

Σε μία εβδομάδα 1.549 κρούσματα στην Κορινθία

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 16 Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 8 έως και 14 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν συνολικά 5.399 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 672, Αρκαδία 720, Κορινθία 1.549, Λακωνία 607 και Μεσσηνία 1.851.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν μέχρι και χθες συνολικά 102 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 7, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 3, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 15, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 19 (τα 2 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 26 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 32.

Την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΠνίγηκε 85χρονος στο Πεταλίδι Μεσσηνίας
Επόμενο άρθροΑνοιχτό το κέντρο κοινότητας του Δήμου Κορινθίων με κλιματιζόμενες αίθουσες για το καύσωνα