Αρχική Ν. Αρκαδίας Tρίπολη: Το τριήμερο 17 – 19 Ιουνίου έρχεται το “Street Food Festival”...

Tρίπολη: Το τριήμερο 17 – 19 Ιουνίου έρχεται το “Street Food Festival” (video)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης και οι Σύλλογοι, Καφεστιατόρων Αρκαδίας και Εμποροβιομηχανικού Τρίπολης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του «Tripoli Street Food Festival» που θα λάβει χώρα το τριήμερο 17 – 19 Ιουνίου, στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το πρώτο Street Food Festival. Η Πλατεία Άρεως μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τhis isArcadia», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης, την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας και του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, υπό την επιμέλεια της Soul Food Festival.

To Tripoli Street Food Festival αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της εστίασης και του street food ανά τον κόσμο και φυσικά ν’ απολαύσει γνώριμες αλλά και να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις που ταξιδεύουν τον ουρανίσκο.