Αρχική Eπικαιρότητα Πάτρα: «Δένει» τη δολοφονία το ματωμένο πανάκι της Ίριδας; – Το σημείο...

Πάτρα: «Δένει» τη δολοφονία το ματωμένο πανάκι της Ίριδας; – Το σημείο «κλειδί» στην κατάθεση ιατροδικαστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ήδη η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει συλληφθεί για την δολοφονία της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνας, ενώ -όπως ήταν αναμενόμενο- στο προσκήνιο μπήκαν οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας: της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιώλα στην κατάθεσή της. Πρόκειται για μια κατάθεση, η οποία είναι άκρως σημαντική και ίσως να πυροδοτήσει κι άλλες σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το «κλειδί» βρίσκεται στο ματωμένο πανάκι της μικρής Ίριδας. Καταρχάς πρέπει να απαντηθεί από προήλθε όλο αυτό το αίμα στο πανάκι.

Τα δύο σενάρια

Σύμφωνα πάντα με το MEGA τα σενάρια είναι δύο. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει μια μόνο πληγή που έχει το βρέφος κι αυτή είναι μια εσωτερική γρατζουνιά που έχει μέσα στο στόμα της η μικρή Ίριδα.

Στο πρώτο σενάριο, σύμφωνα με ιατροδικαστές, αυτή η πληγή μπορεί να έχει προκληθεί είτε από την πετσέτα, είτε από το νύχι αυτού που έβαλε το πανάκι μέσα στο στόμα του παιδιού.

Ουσιαστικά λοιπόν το ματωμένο πανάκι και πληγή μέσα στο στόμα του παιδιού «δείχνουν» ότι πιθανώς κάποιος να έχει τοποθετήσει το πανάκι μέσα στο στόμα του παιδιού, φράζοντάς του το στόμα, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει…

Στο δεύτερο σενάριο είναι το αίμα να προήλθε από τους πνεύμονες της Ίριδας. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχει έρθει το πνευμονικό οίδημα, αφού κάποιος έχει φράξει τη μύτη και το στόμα του παιδιού, οδηγώντας το σε οδυνηρό θάνατο…

Ουσιαστικά σε κάθε ένα από τα δύο σενάρια, τα ευρήματα δείχνουν δολοφονία του μικρού κοριτσιού…

Προηγούμενο άρθροΆντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Ελαιώνα Αιγίου
Επόμενο άρθροΑπανωτές είναι οι επιβαρύνσεις στους επαγγελματίες από τις ανατιμήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας (video)