Αρχική Ν. Αχαΐας «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα είναι στο χώμα»: Ξεσπά η γυναικολόγος...

«Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα είναι στο χώμα»: Ξεσπά η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας. Η γυναικολόγος της 33χρονης μητέρας, Αθηνά Βούλτσου μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης και συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε…

«Νιώθω πάρα πολλή οργή και θυμό, έχω χάσει δύο παιδιά. Φανταστείτε τη θέση μου όταν κάθε φορά που φέρνω στη ζωή ένα παιδί χάνω έναν χτύπο από την καρδιά μου, κόβεται η αναπνοή μου μέχρι να πάρει την πρώτη του ανάσα. Κάθε φορά άκουγα ότι “έφυγε” ένα παιδί από μια ασθένεια που δεν καταλάβαινα. Πενθώ και σαν μάνα όχι μόνο σαν γιατρός.

Όπως είπε, η κα Βούλτσου η μητέρα δεν είχε προβλήματα υγείας: «Γνωρίζω την οικογένεια Δασκαλάκη 10 χρόνια. Την έβλεπα την κυρία Πισπιρίγκου μια φορά τον χρόνο. Δεν είχε προκύψει ποτέ κανένα θέμα. Ούτε καρκίνο είχε, ούτε ρήξη πλακούντα».

 

«Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι στο χώμα» είπε χαρακτηριστικά η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα τρία άτυχα παιδιά.

Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια Σήμερα από την Εναλλακτική Παιδεία
Επόμενο άρθροΚαιρός: Λασποβροχές, χαλάζι και αφρικανική σκόνη μέχρι το Σάββατο