Αρχική Ν. Αχαΐας Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Το ματωμένο πανάκι και τα ερωτήματα στα...

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: Το ματωμένο πανάκι και τα ερωτήματα στα οποία δεν απάντησαν οι γονείς

Τα ερωτήματα και ο προβληματισμός των γιατρών που περιπλέκουν το μυστήριο γύρω από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία. Αλύπητα τα χτυπήματα της μοίρας στον πατέρα των τριών κοριτσιών.
Καλά κρατεί το θρίλερ με τους αιφνίδιους θανάτους από ανεξήγητα -μέχρι στιγμής- αίτια των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια.
Την ώρα που την πολύκροτη υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, ενώ πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Ακόμα και μετά τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς της χαροκαμένης οικογένειας.
Συγκεκριμένα, οι γιατροί, σύμφωνα με το MEGA, ξεκαθαρίζουν πως -αν και η μητέρα των κοριτσιών υποστήριξε ότι η Μαλένα έμεινε εννέα ημέρες στο νοσοκομείο και ένα 24ωρο πριν καταλήξει έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία- η μικρή εκείνη την ημέρα έκανε την ενέσιμη χημειοθεραπεία και είχε πάρει χάπια, τα οποία είχαν αποδώσει τις προηγούμενες ημέρες.
Οι γιατροί φέρεται μάλιστα να εξέφρασαν την ανησυχία τους και την έκπληξή τους όταν η μικρή Μαλένα πέθανε αιφνίδια. Το πόρισμα, δε, του ιατροδικαστή μιλά για ηπατική ανεπάρκεια και οι γιατροί απορούν για το πώς εντοπίστηκε αυτό το πρόβλημα.
Όσον αφορά στον θάνατο της 7 μηνών Ίριδας, το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δεν δείχνει αν έχει πεθάνει από ανακοπή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το αίμα στο πανάκι θα είχε λόγο ύπαρξης εάν το βρέφος είχε κάποιο πνευμονολογικό πρόβλημα ή πνευμονικό οίδημα.
Παράλληλα, οι γιατροί σημειώνουν πως η Τζωρτζίνα, όσο βρισκόταν στην ΜΕΘ, δεν εμφάνιζε κάποιο πρόβλημα, ενώ αυτά παρουσιάζονταν μόλις επέστρεφε σε απλή κλίνη.
Στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» υπήρξε μάλιστα μεγάλη αναστάτωση από τον ξαφνικό θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ κλήθηκε ακόμα και η εταιρεία που είχε βάλει τον απινιδωτή για να ελέγξουν εάν λειτουργεί καλά.
Όπως αναφέρει, δε, το ρεπορτάζ, όταν οι γιατροί κάνουν λόγο για ενεργοποίηση του βηματοδότη λόγω ξαφνικής βραδυκαρδίας θεωρούν ιδιαίτερα πιθανό να υπήρξε εξωτερική παρέμβαση, όχι στο μηχάνημα, αλλά στο παιδί.

Τα αλύπητα χτυπήματα της μοίρας στον πατέρα των τριών κοριτσιών

Στο μεταξύ, η ζωή του πατέρα είναι γεμάτη δραματικές ανατροπές. Από την απόλυτη ευτυχία, στην απόλυτη δυστυχία με τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών του, ενώ οι τραγικές ειρωνείες προκαλούν συγκίνηση. Όπως και το τραγούδι που ερμήνευσε όταν έχασε το δεύτερο αγγελούδι του…
Η γνωριμία με τη γυναίκα του έγινε με έναν τρόπο απρόβλεπτο και τα πάντα στη ζωή τους κυλούσαν ιδανικά για περίπου πέντε χρόνια. Το 2019 ωστόσο, μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας, η ζωή τους ανατράπηκε και το ζευγάρι απομακρύνθηκε.
Ο 30χρονος έφυγε μάλιστα από το σπίτι και το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ δεν ήταν παρών όταν πέθανε το δεύτερο παιδί τους, η 7 μηνών Ίριδα. Στο σπίτι ήταν μόνες η μητέρα και η θεία του βρέφους.
Οι γονείς ήρθαν και πάλι κοντά, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο πατέρας στάθηκε στο πλευρό της μητέρας, ενώ τις περισσότερες φορές πήγαιναν μαζί στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν να μένουν και πάλι μαζί, στο ίδιο σπίτι.
Τότε και οι δύο, με αναρτήσεις τους στα social media, εξέφραζαν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο, ανεβάζοντας επίσης φωτογραφίες με την Τζωρτζίνα σε μια προσπάθεια να της δώσουν κουράγιο…
«Από παιδί με έκανες άντρα και από άντρας μαζί σου ένιωθα παιδί. Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου και θα ξανατραγουδήσουμε παρέα», έγραφε σε μία από αυτές ο πατέρας.
Τα χτυπήματα της μοίρας ωστόσο είναι αλύπητα και απανωτά. Και πάλι μετά την κυκλοφορία ενός νέου του τραγουδιού, καλείται να θρηνήσει για τον χαμό και του τρίτου του παιδιού.
Τα μηνύματα είναι σπαρακτικά, ενώ η μητέρα γράφει σε ένα από αυτά: «Κανένας μας δεν μένει ζωντανός για πάντα. Γι’ αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια το μέλλον και μη γυρίζεις την πλάτη στον άνθρωπό σου…».
Οι ημέρες ευτυχίας ανήκουν πια στο παρελθόν, ενώ το δράμα γίνεται όλο και πιο επίπονο, με τον 30χρονο να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, ανεβαίνοντας τον Γολγοθά μαζί με τη μητέρα.