Αρχική Eπικαιρότητα Σταματά η δίωξη της 70χρονης για την κλοπή τροφίμων

Σταματά η δίωξη της 70χρονης για την κλοπή τροφίμων

Διαστάσεις πήρε το περιστατικό με μια 70χρονη γυναίκα, που το πρωί της Πέμπτης αναγκάστηκε να κλέψει τρόφιμα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, αφού όπως ισχυρίστηκε η ίδια, παίρνει μια σύνταξη που την δίνει σε δάνεια και δεν της μένουν χρήματα για να επιβιώσει.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι του καταστήματος που ανήκει στην αλυσίδα Lidl, επέμειναν στο να προχωρήσουν σε μήνυση σε βάρος της προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με την εταιρεία και τελικά σταματούν οι νομικές διαδικασίες εις βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας.

Από την πλευρά της η εταιρία Lidl Ελλάς πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία αναφέρει ότι «η διοίκηση έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε».

Τονίζει ακόμη ότι «το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας, μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία».