Αρχική Ν. Κορινθίας ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ KORINTHIAN PALACE CATERING Α.Ε

Η Korinthian Palace Catering, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους που αποτελούν την ομάδα της, σε εκείνους που την έχουν τιμήσει με τη συνεργασία τους και απέναντι στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι άπαντες δικαιούνται να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα, εκφράζει την ικανοποίησή της για την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας, για την δικαίωση της εταιρείας με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, που δημοσιεύτηκε χθες.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έκρινε ως παράνομη την απόφαση της χωρικής Αντιπεριφεριάρχη, Αθηνάς Κόρκα, και την ακύρωσε ως μη γενόμενη, αποδεχόμενος πλήρως τους ισχυρισμούς και τις απόψεις της εταιρείας μας.

Η εταιρεία κινείται πάντοτε με γνώμονα τη νομιμότητα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν δόλιες και έκνομες ενέργειες εις βάρος της που στοχοποιούν την επιχειρηματική δραστηριότητά της.

Η Korinthian Palace Catering αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία για την εκτίμηση και την εμπράγματη ηθική υποστήριξη με την οποία έχουν περιβάλει την εταιρεία σε βάθος χρόνου.  Μία υποστήριξη, που δεν είναι φυσικά αναίτια, ούτε προκαλεί έκπληξη, καθώς αποτελεί απότοκο της σχέσης ειλικρίνειας και αγάπης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση είκοσι ετών αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας, δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε και να προχωράμε σημειώνοντας πρόοδο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων που συνθέτουν την εταιρεία μας. Με αυτή την ανθρωποκεντρική τοποθέτηση πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και με αυτή θα συνεχίσουμε με βλέμμα στραμμένο πάντα προς το μέλλον.