Αρχική Περ. Πελοποννήσου Σημαντικά θέματα εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Νέα συνεδρίαση την ερχόμενη...

Σημαντικά θέματα εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (video)

Την Τετάρτη 15, Δεκεμβρίου συνεδρίασε δια ζώσης το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Αρχικά, σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως θα υπάρξει εκ νέου συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη 22, Δεκεμβρίου όπου το σημαντικότερο θέμα θα είναι ο προϋπολογισμός του 2020 της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα θέματα που απασχόλησαν την χθεσινή συνεδρίαση είναι το σχέδιο πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Πελοποννήσου, η δημιουργία ΕΜΑΚ στην Τρίπολη, και η μελέτη περιβαντολλογικών επιπτώσεων για την κλιματική αλλαγή στην Περιφέρεια.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στάθηκε και στην σε επερώτησης που σημειώθηκαν αλλά και στο σχόλιο που έγινε για την διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή της περιφέρειας.

 

Προηγούμενο άρθροΣε απόλυτη ετοιμότητα ο δήμος Σικυωνίων για την επερχόμενη κακοκαιρία
Επόμενο άρθροΣύσκεψη στελεχών του Αστεροσκοπείου Αθηνών με τον Π. Νίκα – Η Περιφέρεια θα αναβαθμίσει το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου με 4,5 € (video)