Αρχική Ν. Αρκαδίας Αισθητά μειωμένες οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό – Διαμαντόπουλος: Θα έπρεπε να θεσπιστεί...

Αισθητά μειωμένες οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό – Διαμαντόπουλος: Θα έπρεπε να θεσπιστεί οριζόντια υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους 18 ετών και άνω (VIDEO)

Την επιδημιολογική εικόνα της νόσου, καθώς και τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοιου στην Πελοπόννησο, αναλύει ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Β. Διαμαντόπουλος, με την Αρκαδία αυτή τη φορά να δείχνει θετικά αποτελέσματα αφού έχουν μειωθεί αρκετά τα ημερήσια κρούσματα και οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Στα νοσοκομεία της Περιφέρεια Πελοποννήσου νοσηλεύονται περισσότερα από 320 ασθενείς με κορωνοϊό, με την Μεσσηνία να κρατά τα ηνία στις αυξημένες νοσηλείες και στη ΜΕΘ.
Επιπλέον ο κ. Διαμαντόπουλος σχολίασε την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού της ηλικιακής ομάδας άνω των 50 ετών, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ίσως θα έπρεπε να θεσπιστεί μια οριζόντια υποχρεωτικότητα… από τους 18 ετών και άνω.
Προηγούμενο άρθροΧρ. Δήμας: «Η επένδυση της Tikun στην Κυρά Βρύση, αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ»
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η λειτουργία αποθήκης της Πολιτικής Προστασίας Νίκας: «Δεν υπήρχε τίποτε για να υποστηρίξουμε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» (video)