Αρχική Eπικαιρότητα Ανδρέας Τσούνης: Ο άνδρας πίσω από την σπουδαία γυναίκα

Ανδρέας Τσούνης: Ο άνδρας πίσω από την σπουδαία γυναίκα

Θρήνο προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο, αλλά και στους απλούς πολίτες, η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες (25/10) σε ηλικία 57 ετών. Η άτυχη πολιτικός έδινε χρόνια τώρα σκληρή μάχη κατά του καρκίνου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όμως, η κατάσταση χειροτέρεψε και ο αγώνας έγινε άνισος…

Στο πλευρό της τις τελευταίες της ώρες βρίσκονταν, βέβαια, τα παιδιά της, μα και ο σύζυγός της, κ. Ανδρέας Τσούνης. Ο άνδρας με τον οποίον πέρασε τα τελευταία 18 χρόνια της ζωής και με τον οποίον απέκτησε δύο παιδιά υπήρξε και το μεγάλο της στήριγμα. Αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα συντετριμμένος.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%830

Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014.

Από τότε μαι μετά ο Ανδρέας Τσούνης υπήρξε το απόλυτο στήριγμά της. Ο άνθρωπος που, κρίνοντας από τις σελίδες του στα social media, υπήρξε ο απόλυτος θιασώτης της συζύγου του και αυτός που πρόβαλλε με πείσμα και θαυμασμό τα πολιτικά βήματά της.

Ο γάμος της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη έγινε στις 13 Ιουνίου του 2003, στο εκκλησάκι του κτήματος όπου το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει και τη γαμήλια δεξίωση.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με τη συνοδεία της μεγάλης κόρης της- η οποία ήταν παρανυφάκι στον γάμο- και επέλεξε ένα κατάλευκο maxi ρούχο σε ίσια γραμμή που θύμιζε περισσότερο φόρεμα, παρά νυφικό.

%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%832

Ο στολισμός στο μικρό εκκλησάκι ήταν ρομαντικός, με λευκά αλλά και ροζ τριαντάφυλλα, ενώ τα ίδια άνθη χρησιμοποιήθηκαν και για τον στολισμό στις ροτόντες όπου δείπνησαν οι καλεσμένοι.

 

 «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας»

Μιλώντας πριν από δύο χρόνια στην εφημερίδα  «Espresso», η Φώφη Γεννηματά έλεγε: «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας».

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», συμπλήρωνε η ίδια.

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της, από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα. Η κοπέλα είναι σήμερα 24 ετών, αρχιτέκτων στο επάγγελμα και ζει στο εξωτερικό.

Σε άλλη συνέντευξή της, η κ. Γεννηματά είχε αποκαλύψει για την οικογενειακή της ζωή: «Σηκωνόμαστε πολύ νωρίς, οπότε βρίσκουμε χρόνο να πιούμε τον πρωινό μας καφέ μαζί και τα βράδια βρισκόμαστε πάλι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα, τα μοιραζόμαστε. Μαγειρεύω, μου αρέσει. Στα παιδιά μου αρέσει πολύ το σουφλέ που κάνω με μακαρόνια και τέσσερα τυριά».