Αρχική Ν. Αργολίδος Αρβανιτιά : Η παραλία με τα καταγάλανα νερά κάτω από το Παλαμήδι

Αρβανιτιά : Η παραλία με τα καταγάλανα νερά κάτω από το Παλαμήδι

Ο Fly, θέλοντας να βάλει από το δικό του μετερίζι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών, ξεκινά ένα αφιέρωμα στις μοναδικές παραλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες αναμένεται να κερδίσουν ξανά τις εντυπώσεις και να αποτελέσουν το φόντο στις φωτογραφικές στιγμές των επισκεπτών. Κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική θαλασσινή πρόταση! Κάθε Σαββατοκύριακο κι ένα νέο αφιέρωμα στους θησαυρούς της Πελοποννήσου με θέα τα γαλανά και πράσινα νερά της.

Η αρχή έγινε με το Μέζαπο, ακολούθησε η Βοϊδοκοιλιά, παρουσιάστηκε ο Φωκιανός, αποκαλύφθηκε η Σπηλιά της Φώκιας και σήμερα, το 5ο αφιέρωμα του Fly αφορά στην Αρβανιτιά της Αργολίδας. Μία μικρή, όμορφη και ξεχωριστή παραλία, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει καταγάλανα νερά. Βρίσκεται δυτικά του Παλαμηδίου, πίσω από την πόλη του Ναυπλίου, κάτι που την καθιστά προσβάσιμη με τα πόδια. Μερικά σκαλοπάτια και η βουτιά είναι εύκολη υπόθεση. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες και υπηρεσίες εστίασης.

 

Προηγούμενο άρθροΜετέφερε ναρκωτικά μέσα σε κιθάρα!
Επόμενο άρθροΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος 4 μελών της ίδιας οικογένειας – Τι απαντούν – “Θα βιώσουν οδυνηρές εκπλήξεις”