Αρχική Eπικαιρότητα Πελώνη: Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για το Πάσχα

Πελώνη: Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για το Πάσχα

Πηγή: https://www.protothema.gr


Απηύθυνε έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα – Τι είπε για τα κορωνοπάρτι και πώς θα αντιμετωπιστούν

Για εβδομάδα προσαρμογής στην υποχρεωτική χρήση των self τεστ από τους εργαζομένους σε κλάδους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη υπογραμμίζονται ότι γι’ αυτήν την πρώτη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν τα αποτελέσματα των self test μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το μεσημέρι της Δευτέρας, η κ. Πελώνη ζήτησε να μην προτρέχουμε. Οι αποφάσεις για το Πάσχα θα ληφθούν εντός της εβδομάδας, αφού αξιολογηθούν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, προαναγγέλλοντας πως θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, επίσης μέσα στην εβδομάδα.

Ως προς τα «κορωνοπάρτι», έκανε λόγο για κρίσιμο σταυροδρόμι ενόψει Πάσχα και καλοκαιριού, ενώ τόνισε ότι υπάρχει εύλογη κόπωση. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή. Ερωτηθείσα για τη στάση της αστυνομίας, είπε ότι δεν μπορεί να υποκασταστήσει την κοινωνική συνείδηση, ενώ τόνισε ότι μια παρέμβαση της αστυνομίας σε κάποια από τις πλατείες που παρατηρήθηκε συγχρωτισμός, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επεισόδια και ακόμη μεγαλύτερη διασπορά.

Προηγούμενο άρθροΑριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο: Ο τρόπος για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τον εγκλεισμό
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Άνοιγμα της εστίασης με ατομική ευθύνη προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου