Αρχική Ν. Κορινθίας Μήλο της έριδος οι φωτοτυπίες στην Σπάρτη μεταξύ Νανόπουλου-Σταυρέλη. Για σύμβαση από...

Μήλο της έριδος οι φωτοτυπίες στην Σπάρτη μεταξύ Νανόπουλου-Σταυρέλη. Για σύμβαση από το 2016 μιλάει ο Δήμαρχος

Μετά από ανάρτηση του Νίκου Σταυρέλη στο facebook σχετικά με ανάθεση σε βιβλιοπωλείο στην Σπάρτη για φωτοτυπίες και γραφική ύλη και όχι σε Κορινθιακό τυπογραφείο ή βιβλιοπωλείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος απαντά :
κ.Σταυρέλη δική σας επιλογή οι φωτοτυπίες Σπάρτης – Άδικη η κατηγορία
«Σχετικά με την πρόσφατη ανάρτηση σας και για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η σύμβαση με τον Π.Κρητικό από τη Σπάρτη ανατέθηκε το 2016 από την προηγούμενη δημοτική αρχή της οποίας είσαστε μέλος και ψηφίσατε. Η σύμβαση συνεχίζεται γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα η τακτοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της προηγούμενης αρχής. Η πληρωμή γίνεται στο πλαίσιο των αναθέσεων και των υπηρεσιών που προσφέρει και έχετε ψηφίσει και εσείς γιατί γνωρίζετε το σκοπό.
Έτσι ψηφίζατε και εγκρίνατε για την ίδια υπηρεσία τον κ.Λιάπη που έκανε την ίδια δουλειά πριν το 2016. Ούτε αυτός είναι Κορίνθιος!
Κατά συνέπεια, οφείλετε να ανασκευάσετε την ανάρτηση σας ,να προσέχετε και να ελέγχετε τι σας λέει ο πληροφοριοδότης σας και να μην κατηγορείτε ότι δήθεν δεν προτιμάμε Κορίνθιους αλλά Λάκωνες.»
Δείτε και την ανάρτηση του Νίκου Σταυρέλη :
15.000 € για Φωτοτυπίες και Εκτυπώσεις στη Σπάρτη!!!!!
Τι άλλο θα δούμε σε αυτό το Δήμο;
Απευθείας ανάθεση από το Δήμαρχο 14.880 € για φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις του Δήμου σε επιχείρηση στη Σπάρτη την τελευταία ημέρα του χρόνου, στις 31/12/2020.
Καλά, δεν υπάρχουν ανάλογες επιχειρήσεις στην Κόρινθο (βιβλιοπωλεία, εκτυπώσεις, φωτοτυπίες);
Πάνω από 10 επιχειρήσεις γνωρίζουμε εμείς. Κανένας δεν μπορούσε να αναλάβει αυτή την εργασία;
Ακόμα και οι φωτοτυπίες εκτός Κορίνθου;
Τα σχόλια περιττεύουν.