Αρχική Eπικαιρότητα Τα ρεπορτάζ που αναδείχθηκαν στα πιο hot της χώρας! H «καυτή»...

Τα ρεπορτάζ που αναδείχθηκαν στα πιο hot της χώρας! H «καυτή» νοσοκόμα και άλλα …..

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

 H «καυτή» νοσοκόμα

Η πρώτη αποκάλυψη του «Κόσμου»: Οργια μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου Καλαβρύτων έκανε ζωηρή νοσοκόμα με τον ή τους ερωτικούς παρτενέρ της, μία ανάσα από τους θαλάμους όπου νοσηλεύονταν οι ασθενείς! Η συγκεκριμένη νοσοκόμα, λόγω της θέσης της, φέρεται ότι είχε πρόσβαση στους περισσότερους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος και μάλιστα είχε διαλέξει έναν από αυτούς προκειμένου να τον μετατρέψει σε κρυφή ερωτική φωλιά. Ωστόσο, η δραστηριότητα της νοσοκόμας έγινε γρήγορα γνωστή στους κύκλους του νοσοκομείου και έτσι δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά των διοικητών του, οι οποίοι πήραν δραστικά μέτρα.

ΠΑΤΡΑ

Οι γυναίκες με τους Αφγανούς!

Η δεύτερη αποκάλυψη του «Κόσμου». Διψασμένες για σεξ φαίνεται πως ήταν τέσσερις νεαρές γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες μπαινόβγαιναν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών και επιδίδονταν μαζί τους σε όργια. Φανερά αγανακτισμένος, κάτοικος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός, είχε καταγγείλει το περιστατικό ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας».

 

ΗΛΕΙΑ

Την έσερνε στο χωριό απ’ τα μαλλιά και γυμνή

Η τρίτη αποκάλυψη του «Κόσμου»: Ξινή της βγήκε η απιστία, αφού ο άνδρας της την έπιασε στα πράσα και την τιμώρησε πολύ άσχημα. Το παράνομο ζευγαράκι δεν περίμενε ποτέ ότι η ερωτική συνεύρεσή του θα κατέληγε σε διασυρμό για τη μία και κυνηγητό για τον άλλο. Ο εραστής με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να ξεγλιστρήσει και έγινε καπνός, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα σύξυλη και… αβοήθητη. Δευτερόλεπτα μετά, εξαγριωμένος ο απατημένος, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε έξω από την αποθήκη και κατόπιν άρχισε να την περιφέρει γυμνή στους δρόμους τού χωριού, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους κατοίκους, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν για να βοηθήσουν τη… μαλλιοτραβηγμένη.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σωματέμποροι είχαν μετατρέψει μία λευκή κλούβα σε κινητό οίκο ανοχής και σαν ντελάληδες διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στα χωριά του Ηρακλείου.

KOMOTHNH

«Πρωταγωνιστές» μια νεαρή, νόστιμη γυναίκα, τον σκύλο της και έναν γυμνασμένο νεαρό. Η γυναίκα ζούσε ερωτικές στιγμές με τον εραστή της μέσα στη μονοκατοικία της, όταν ο άνδρας της έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια. Ενα απόγευμα ο σύζυγος γύρισε ξαφνικά, ο εραστής πήδησε από το μπαλκόνι αλλά έπεσε πάνω …στον τεράστιο σκύλο της οικογένειας.

ΡΟΔΟΣ

Νιγηριανοί αντί να δουλεύουν σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο. Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες Ροδίτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι.

ΛΑΡΙΣΑ

Πέντε Λαρισαίοι επιχειρηματίες είχαν κλείσει συμφωνία με τέσσερις καλλίγραμμες αλλοδαπές να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα και να περνούν το βράδυ μαζί. Μάλιστα, για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα νοίκιαζαν σε ξενοδοχείο δύο δωμάτια, το ένα δίπλα στο άλλο, και σε διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Μέχρι που το έμαθε μία από τις συζύγους των «εραστών».

ΡΟΔΟΣ

Την κούρεψε γουλί και την έβγαλε στον δρόμο μόνο με τα εσώρουχα! Ο λόγος για έναν εξοργισμένο Ροδίτη επιχειρηματία, ο οποίος με τη βοήθεια ντετέκτιβ είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον εραστή της τη σύζυγό του.

flamis.gr