Αρχική Eπικαιρότητα Tι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του...

Tι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου; (βίντεο)

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ : Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου; Ο μοναδικός Πατέρας Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος τελουσε κάθε χρόνο στον Ναό που ιερουργουσε τρισάγιο, ονομαστικό για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και η Πρεσβυτέρα του, φτιάχνει στάρι. Καλό Παράδεισο να έχουν οι Νεκροί του Πολυτεχνείου και των βασανιστηρίων.

Επαναστατική ομιλία του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου Δρ. Θεολογίας και Οικονομικών, από την εκπομπή «Ράδιο Παράγκα» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 17 Νοεμβρίου του 1996 για τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στη Χούντα και στο Πολυτεχνείο.

Στο χώρο ζωντανά ανάμεσα στους ομιλητές βρισκόταν ο πρόεδρος του κινήματος Χριστιανικής Δημοκρατίας κ. Εμμανουήλ Μηλιαράκης και ο διεθνολόγος κ. Γεώργιος Κασφίκης.

Τηλεφωνικά οι ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκολοχωρίου και καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κ. Ανδρέας Νανάκης, ο αρεοπαγίτης κ. Ευάγγελος Κρουσταλάκης, οι καθηγητές κ. Νικόλαος Ζίας, κ. Παναγιώτης Χριστινάκης, κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, κ. Άρης Πανώτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος και η κα. Μαρία Μπινιάρη.

Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου;

Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου; Ο μοναδικός Πατέρας Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος τελουσε κάθε χρόνο στον Ναό που ιερουργουσε τρισάγιο, ονομαστικό για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και η Πρεσβυτέρα του, φτιάχνει στάρι.

www.ekklisiaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΚυλιόμενο lockdown έως την Άνοιξη – Κανονικά Χριστούγεννα του χρόνου, προειδοποιεί ο Νίκος Σύψας
Επόμενο άρθροΆνδρας «έκρυψε» ότι ήταν σε καραντίνα και τώρα είναι ανάστατοι ασθενείς και συνοδοί του Νοσοκομείου Σπάρτης