Αρχική Ν. Αχαΐας Πάρτι συνωστισμού στην Πάτρα παρά τα αυστηρά μέτρα

Πάρτι συνωστισμού στην Πάτρα παρά τα αυστηρά μέτρα

Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γενικό lockdown λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, ωστόσο κάποιοι εξακολουθούν να αγνοούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, εξακολουθούν να αγνοούν τον κίνδυνο που υπάρχει λόγω της διασποράς του ιού μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν. Κι όλα αυτά τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε lockdown και επαναφορά sms.

Οι νέοι,

σύμφωνα με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, διασκεδάζουν αγνοώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού και, μάλιστα, είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα από την Πάτρα. Το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διοργάνωσε πάρτι την ώρα που ο κορονοϊός «σαρώνει» τη χώρα μας.

Σύμφωνα με το Tempo24.gr, οι πελάτες ξεφάντωσαν χωρίς να κρατούν καμία απόσταση μεταξύ τους και χωρίς να φορούν μάσκα ενώ ανέβαζαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση καταστηματαρχών εστίασης στην Πάτρα, οι οποίοι τόνισαν πως τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουν για αυστηρή τήρηση των μέτρων, ώστε να μη μπει λουκέτο στην εστίαση.