Αρχική Eπικαιρότητα Παναγιώτης Πέτσας «Aπό 130 κιλά έφτασε να βρίσκεται στο GNTM»

Παναγιώτης Πέτσας «Aπό 130 κιλά έφτασε να βρίσκεται στο GNTM»

»Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου» τονίζει ο πατέρας του.

Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο πατέρα του Παναγιώτη Πέτσα, το πρωί της Δευτέρας, για τον γιο του που έχει κατορθώσει ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του GNTM. Μάλιστα, πρόδωσε πως ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του STAR είχε φτάσει στο παρελθόν τα 130 κιλά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Πέτσας σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του STAR πως «είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης κάνει αυτό που του αρέσει και είναι ο εαυτός του. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι το παιδί μας! Αυτός που ξέρουμε».

«Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει. Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού διαγωνιζόμενου του GNTM. «Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου»!

Προηγούμενο άρθροΗ Κορινθία πληρώνει ΕΝΑ λάθος , κλειστά τα γραφεία του ΕΦΚΑ για 14 ημέρες
Επόμενο άρθροΓ.Δέδες στο ΠΕ.ΣΥ: Η εξάπλωση της πανδημίας στην Κόρινθο μπορεί να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις (video)