Αρχική Eπικαιρότητα Ποιος παίκτης εξομολογήθηκε ότι είναι παρθένος

Ποιος παίκτης εξομολογήθηκε ότι είναι παρθένος

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας κι έκανε μια εξομολόγηση στον “Μεγάλο Αδελφό”. Όπως του αποκάλυψε δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα με καμία γυναίκα.
Η συζήτηση άρχισε όταν ο μεγάλος αδελφός τον ρώτησε αν κάποιο από τα κορίτσια που βρίσκονται στο σπίτι, είναι στο στυλ του κι εκείνος απάντησε: «Ακριβώς στο στυλ μου δεν πιστεύω να είναι. Ακόμα και εμφανισιακά οι κοπέλες που θα με τραβούσαν, θα ήταν αυτές που είναι μεγαλύτερες από την ηλικία μου. Σε χαρακτήρα, που να με τραβάει κάποια, δεν θα το έλεγα. Δεν παρατήρησα δηλαδή κάτι ξεχωριστό να πω αυτή μου κάνει κάτι».

Ο 22χρονος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή κι εξήγησε τους λόγους που δεν έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποια γυναίκα:

“Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου που κράτησαν μερικούς μήνες, η κάθε μια. Μέσα στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν ότι δεν είχα χρόνο, επειδή έπρεπε να δουλέψω, όποτε δεν έβγαινε. Δηλαδή με τη μια, έπρεπε κυριολεκτικά να κάνω δύο δουλειές και παράλληλα εκείνη ήθελε να περνάω χρόνο μαζί της και απλά δεν έβγαινε. Ήθελα να κάνω και κάποια πράγματα που θα με βοηθούσαν για το μέλλον μου και η άλλη προτιμούσε να κάνω κάτι μαζί της.
Κανονικές σχέσεις, με την έννοια ότι έχουν ολοκληρωθεί, δεν ήταν. Με καμιά απ’ τις δύο δεν κάναμε έρωτα, οπότε είμαι παρθένος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις και αυτές οι δύο σχέσεις ήταν μέσα στα τελευταία χρόνια, μετά τα 19 μου.

Πριν, είχα διάφορα άλλα θέματα να διαχειριστώ, προβλήματα στο σπίτι και δεν είχα το μυαλό μου εκεί. Δεν είμαι άτομο που μου αρέσει να κάνω one night stand. Προτιμώ να έχω αισθήματα με το άτομο που θα κάνω σeξ. Δεν είναι ότι αισθάνομαι ότι δε με βρίσκουν ελκυστικό τα κορίτσια, βλέπω ενδιαφέρον, οπότε ξέρω ότι αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω, αλλά θέλω κι εγώ να νιώθω άνετα με την κοπέλα».

Προηγούμενο άρθροΕργοστάσιο έπλενε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τα συσκεύαζε ξανά
Επόμενο άρθροΘΡΙΛΕΡ: Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως