Αρχική Ν. Αχαΐας Μπήκε στο σπίτι του GNTM η 18χρονη Πατρινή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη -ΔΕΙΤΕ...

Μπήκε στο σπίτι του GNTM η 18χρονη Πατρινή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δυσκολεύτηκε πάντως με το concept της φωτογράφησης στην πισίνα και την βοήθησαν σε μία στιγμή η Βίκυ Καγιά και ο ναυαγοσώστης του σώου

Πολύ ενδιαφέρον είχε η φωτογράφηση με λευκό μαγιό πάνω σε σωσίβιο στην πισίνα που είδαμε στο Greece’s Next Top Model 3 το βράδυ της Τρίτης 22/9/2020 στο κανάλι Star & πραγματικά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος με τα νεαρά μοντέλα (αγόρια και κορίτσια) να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ωστόσο μόνο 20 προκρίθηκαν για να μπουν στο σπίτι του GNTM κι ανάμεσα τους ήταν και η 18χρονη Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, ένα πανέμορφο μελαχρινό κορίτσι, η οποία δεν έκρυψε την Τσιγγάνικη καταγωγή της.

Μάλιστα η Παρασκευή μόλις άκουσε το όνομα της από την κριτική επιτροπή ότι περνά, έδειξε να μην το πιστεύει, με τις Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί να σχολιάζουν on camera ότι η κοπέλα δείχνει να μην ξέρει ή να μην έχει συνειδητοποιήσει πόσο όμορφη είναι!

Πάντως το όλο concept με τις σέξι πόζες στην πισίνα δυσκόλεψε αρκετά κάποια από τα παιδιά όπως τον Emmanuel που δεν ήξερε κολύμπι αλλά και την Παρασκευή, η οποία ένιωσε περίεργα μέσα στην πισίνα, γιατί παλαιότερα όπως εκμυστηρεύθηκε είχε κινδυνεύσει παραλίγο να πνιγεί σε μια πισίνα. Ωστόσο για να την βοηθήσουν παρενέβησαν τόσο η ίδια η Βίκυ Καγιά όσο και ο ναυαγοσώστης του ριάλιτι μόδας.