Αρχική Eπικαιρότητα «Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι» (Βίντεο)

«Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε πρώτη φορά στο ακατάλληλο βίντεο που υποτίθεται ότι προερχόταν από τα καμαρίνια του τηλεοπτικού σταθμού ALTER

Με αφορμή το ροζ βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την παίκτρια του «Big Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, η Αννίτα Πάνια μίλησε πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της «Αννίτα κοίτα» για ένα παλαιότερο ακατάλληλο βίντεο όπου υποτίθεται εμφανιζόταν η ίδια γυμνή.
«Αυτό το έργο το ξέρω εγώ» ανέφερε η ίδια, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της. «Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα ‘’Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι’’ και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει…Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς…».
Και συνέχισε: «Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίvτεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμvές και το έπαιζαν όλα τα sites. Πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα κι εγώ: ‘’Τι έχουν πάθει αυτοί;’’. Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το βίvτεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής».