Αρχική Ν. Αχαΐας Τραγωδία: Νεκρή μάνα 4 παιδιών – Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε...

Τραγωδία: Νεκρή μάνα 4 παιδιών – Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 100 μέτρων! ΦΩΤΟ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση γυναίκας σε γκρεμό. Συγκεκριμένα μάνα 4 παιδιών κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων στην περιοχή Κομπηγάδι.

Η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ που κινητοποιήθηκαν αμέσως και έφθασαν στο σημείο για να την απεγκλωβίσουν όταν κατάφεραν να κατέβουν στο γκρεμό ήταν πλέον αργά, η 30χρονη γυναίκα είχε χάσει ήδη την ζωή της.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Σε γκρεμό 100 μέτρων έχει πέσει με το αυτοκίνητό της η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει τις αισθήσεις της. Η επιχείρηση διάσωσής της είναι σε εξέλιξη.

Η γυναίκα που είναι μάνα 4 παιδι΄ων όταν έπεσε στον γκρεμό πρόλαβε να τηλεφωνήσει στον άνδρα της και αυτός αμέσως ενημέρωσε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας αυτή την ώρα, από την Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα γυναίκα οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό στο Κομπηγάδι.

Αμέσως 4 οχηματα της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο και οι άνδρες της, όπως και της ΕΜΑΚ που έφθασαν καταβάλλουν προσπάθειες να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα που παραμένει στο όχημά της τραυματισμένη.

tempo24.news

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Έντεκα μέτρα άμεσης στήριξης της οικονομίας
Επόμενο άρθροΘαλάσσια ρύπανση από δεξαμενόπλοιο στην Καλαμάτα