Αρχική Eπικαιρότητα Αποτροπιασμός στη Σουηδία: Βασάνισαν, βίασαν και έθαψαν ζωντανά δύο αγόρια

Αποτροπιασμός στη Σουηδία: Βασάνισαν, βίασαν και έθαψαν ζωντανά δύο αγόρια

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail και αφορά δύο αγόρια στη Σουηδία τα οποία βασανίστηκαν, βιάστηκαν και στο τέλος θάφτηκαν ζωντανά!

Τα παιδιά -η ηλικία των οποίων παραμένει άγνωστη- είχαν ραντεβού με τους θύτες, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο στην περιοχή Σόλνα. Οι δράστες θέλησαν να τους πουλήσουν ναρκωτικά και όταν τα αγόρια αρνήθηκαν ξεκίνησε το μαρτύριό τους.

Παρά τη θέλησή τους τα μετέφεραν σε ένα νεκροταφείο όπου τα βασάνισαν, χαρακώνοντας τα πόδια τους. Στη συνέχεια τα βίασαν όπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, τα ανάγκασαν να βγάλουν τα ρούχα τους και τα έριξαν σε ένα λάκκο, όπου και τα έθαψαν ζωντανά.

Δέκα ώρες μετά την εξαφάνισή τους εντόπισε τα παιδιά ένας περαστικός που ειδοποίησε την Αστυνομία. Ακόμα δεν είναι γνωστή η έκταση των τραυματισμών τους ούτε αν η ζωή τους κινδυνεύει.

Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη πρώτα ο 18χρονος και μετά ο 21χρονος. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα φόραγε τα ρούχα του θύματος. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες της επίθεσης, απαγωγής, ληστείας και βιασμού.

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος : Απόλυτη ανάγκη να βρεθεί το κουνελάκι που χάθηκε από την περιοχή της Αγίας Αννας
Επόμενο άρθροΚόρινθος: Τοποθέτησαν κεραία κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία! Οργισμένοι οι κάτοικοι-φωτο