Αρχική Χωρίς κατηγορία Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα καταβάλλει στους συνταξιούχους εφάπαξ τα αναδρομικά μέσα στο...

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση θα καταβάλλει στους συνταξιούχους εφάπαξ τα αναδρομικά μέσα στο 2020

Η κυβέρνηση θα καταβάλει εφάπαξ, πλήρως σε όλους τους συνταξιούχους, πριν το τέλος του 2020 τα αναδρομικά που δικαιούνται με βάση την απόφαση του ΣτΕ, είπε από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επεξεργαζόμαστε για πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση και σε αυτό το βάθος ένα συνεκτικό εθνικό παραγωγικό σχέδιο», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών.«Η στόχευση και η κατανομή των πόρων δεν θα γίνει αυτή τη φορά όπως είθισται να γίνεται δηλαδή με ασύντακτες διαδικασίες, καθυστερήσεις στο σχεδιασμό και στην απορρόφηση, πελατειακά συμφέροντα. Το κυβερνητικό σχέδιο θα είναι βασισμένο στις προτάσεις και κατευθύνσεις της επιτροπής Πισσαρίδη».

«Τους επόμενους 2 μήνες θα πραγματοποιηθεί εντατική διαβούλευση ώστε να καταλήξουμε όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερες συναινέσεις για να έχουμε συνεκτική εθνική πρόταση που θα καταθέσουμε προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εντός Οκτωβρίου», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών.