Αρχική Ν. Κορινθίας «Κ. Ζαχαριά…3.000 κάτοικοι έπιναν καφέ;» ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι των Αθικίων

«Κ. Ζαχαριά…3.000 κάτοικοι έπιναν καφέ;» ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι των Αθικίων

Κάτοικοι των αθικιων απαντούν στον κ. Ζαχαριά μετά τις δηλώσεις του ότι οι κάτοικοι έπιναν καφέ στου ΓΚΑ. Για λόγους προστασίας αποκρύπτουμε τα ονόματα τους. Αυτή είναι η απάντηση τους στον κ. Ζαχαριά:

Αγαπητέ κε Ζαχαρία πρωτίστως ως άνθρωπος μετέπειτα ως κάτοικος Αθικιων Κορινθιας εκφράζω την απογοήτευση μου από την όλη αντιμετώπιση από τη μέρα που ξέσπασε η μεγάλη σε έκταση πυρκαγια στο Δήμο μας μέχρι και σήμερα.
Είναι απαράδεκτο και ανήθικο απο τη πλευρά σας να κατηγορείτε και να εκθετετε άνευ λόγου τους κατοίκους ενός χωριου που εκείνη την ημέρα είχε παραδοθεί στις φλόγες δηλώνοντας δημοσιως οτι έπιναν καφε στο Γκά.

Σας πληροφορώ πως οχι μονο δεν έπιναν καφε αλλα παραδόθηκαν απο τη πρώτη στιγμή στις φλόγες καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια περιορισμου της. Μη προσπαθείτε να ρίξετε με τις δηλώσεις σας στάχτη στα μάτια των συμπολιτών μου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις, χρησιμοποιώντας διαφορα πολιτικά τεχνάσματα. Εσείς κε Ζαχαρία απο τη πλευρά σας ως Αντιδήμαρχος φροντίσατε για τ αυτονόητα η σας ενδιέφερε μονο η προβολή σας στα ΜΜΕ. Δε λέω καλη και αυτοπροβολή αλλα πρέπει να υπάρχει και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, ποσο μαλλον οταν έχετε μια τοσο καίρια θέση ( εκτος αν δεν είστε ικανός). Προς ενημερωση σας σε περίπτωση που σας διαφεύγει το χωριο Αθικια εκκενώθηκε κατόπιν σχετικής εντολής γύρω στις 15 διοτι η πυρκαγια ήταν σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση για το που θα διαμεινουμε.Οσος κόσμος δεν ήξερε που να πάει πήγε στο Γκα. Είναι δυνατόν ποτε 3000 κάτοικοι να πίνουν καφέ??