Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος: Ποιος απειλεί και προσβάλει τον Παν.Μεταξά; Υπάρχει κάποια σχέση με τις...

Κόρινθος: Ποιος απειλεί και προσβάλει τον Παν.Μεταξά; Υπάρχει κάποια σχέση με τις αναρτήσεις του;

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία διαβάσαμε στο προσωπικό προφίλ στο facebook του Παναγιώτη Μεταξά για σοβαρές προσβολές και απειλές στο πρόσωπό του σήμερα στις 12.50 το μεσημέρι σε τηλεφωνική κλήση. Αναρωτιόμαστε αν αφορά κάτι προσωπικό του ή τις τελευταίες του αναρτήσεις για διάφορα …….. στο Δήμο Κορινθίων….. Διαβάστε το :

Για τις σοβαρές προσβολές βρισιές…και απειλές στο πρόσωπό μου…..

Σήμερα ακολούθησα στις 12.50μμ (τηλεφωνική κλήση) τις συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποφύγω το ενοχλητικό τηλεφώνημα1- Σε κάποιον άγνωστο(δεν είναι άγνωστος,επιφυλάσσομαι ) που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα επιθετικά. Αυτό που επιζητεί για να συνεχίσει είναι η έντονη αντίδρασή σας.
2- Μπορείτε να αφήνετε το ακουστικό ανοιχτό . Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ενοχλητικός φαρσέρ θα αποθαρρυνθεί και θα κλείσει το τηλέφωνο.
3- Χρησιμοποιείστε αυτόματο τηλεφωνητή και αφήστε να καταγραφεί το μήνυμα. Επίσης, στον αυτόματο τηλεφωνητή μπορείτε να εγγράψετε μήνυμα δικό σας ότι όλες οι κλήσεις καταγράφονται σε ειδική υπηρεσία της αστυνομίας ή σε ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης (security)