Αρχική Eπικαιρότητα Πάρτι «συνωστισμού» με ημίγυμνες χορεύτριες – Δείτε φωτογραφίες

Πάρτι «συνωστισμού» με ημίγυμνες χορεύτριες – Δείτε φωτογραφίες

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε ταράτσα γνωστού κοκτέιλ μπαρ στο Γκάζι, οι υπεύθυνοι του οποίου έφεραν μέχρι και ημίγυμνες χορεύτριες προκαλώντας συνωστισμό άνευ προηγουμένου.

Οι χορεύτριες με αδαμιαία περιβολήανέβαιναν πάνω στη κεντρική μπάρα και σε σταντ του μαγαζιού, το οποίο έσφυζε από κόσμο, ενώ δεν τηρούνταν καν οι απαραίτητες αποστάσεις. 

Τα ντεσιμπέλ προκαλούσαν ηχορύπανση, οι χορεύτριες ντελίριο ενθουσιασμού στους θαμώνες, το αλκοόλ χαλάρωνε τις αισθήσεις, υπήρχαν δηλαδή όλα αυτά τα συστατικά που θα μπορούσαν να μετατρέψουν το event σε υγειονομική βόμβα.

paerty3
party1
party2
party4

Φαινόμενα σαν αυτά, προκαλούν ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για διασπορά του ιού με κίνδυνο να χαθούν ζωές αλλά και να επιστρέψουν μέτρα επιζήμια για την οικονομία.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι αν υπάρχει έστω κι ένας μολυσμένος ανάμεσα στο πλήθος, θα μπορούσε κάλλιστα να μεταδώσει τον ιό και μέσα σε ένα μήνα να υπάρξουν 400 με 500 κρούσματα.

«Κάναμε τόσο κόπο για να φτάσουμε έως εδώ και τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς μας γυρίζουν πίσω» λένε χαρακτηριστικά.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν την αναγκαιότητα σχεδίασης μιας καμπάνιας πουνα απευθύνεται σε πολίτες κάτω των 40 ετών, που θα μιλά στην γλώσσα τους, ενημερώνοντας με ισχυρά επιχειρήματα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού που είναι υπαρκτός.

Μια καμπάνια που θα στοχεύσει στην ευαισθησία τους και θα έχει προειδοποιητικόχαρακτήρα και για τα περαιτέρω οικονομικά προβλήματα και ανεργίας που θα προκύψουν από ένα νέο lock down.

Προηγούμενο άρθροΠέταξαν σακούλα με νεογέννητα κουτάβια σε ρέμα στο Γυμνό Αργολίδας (video)
Επόμενο άρθροΟ Πρωθυπουργός «έκανε στάση» σε μαγαζί Κορινθίου Επιχειρηματία (φωτο)