Αρχική Eπικαιρότητα «Το ποτάμι του αίματος» που τρομάζει!

«Το ποτάμι του αίματος» που τρομάζει!

Οι κάτοικοι του Naro-Fominsk στη Ρωσία ξύπνησαν και είδαν ένα παράξενο και ταυτόχρονα τρομακτικό θέαμα, καθώς το χρώμα του ποταμού Gvozdnya είχε γίνει… κόκκινο.

Στην περιοχή οι κάτοικοι είναι μπερδεμένοι, καθώς δεν γνωρίζουν από που προήλθε αυτή η περίεργη αλλαγή. Αμέσως αφού έγινε γνωστό το συμβάν, διενεργήθηκαν έλεγχοι στα νερά από αξιωματούχους της οικολογίας, καθώς και από τον εισαγγελέα στη Μόσχα και την αστυνομία.

Αρκετοί βέβαια στα social media κάνουν λόγο για έναν «ποταμό αίματος», ενώ γράφτηκε πως δεν υπάρχουν ψάρια πλέον στα νερά του Gvozdnya.

Αυτό που βγήκε από εκπρόσωπο του περιφερειακού υπουργείου οικολογίας είναι πως μια τοπική εταιρεία είχε κάνει μια μεγάλη και ξαφνική «εκπομπή μιας άγνωστης κόκκινης χρωματικής ουσίας», χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ πρόσθεσε πως «τα απόβλητα νερά μπήκαν στον ποταμό μέσω αποχετευτικών σωλήνων».

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της ρύπανσης ή οποιαδήποτε τοξικότητα, με τον κόσμο να παραμένει μπερδεμένος και τρομαγμένος.

Παράλληλα, μέσα στο μήνα Μάρτιο, ένα ποτάμι έγινε επίσης κόκκινο στον Καναδά πυροδοτώντας μια μεγάλη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τέλος, ένας ρωσικός ποταμός έγινε κόκκινος λίγο πριν από μια σπάνια έκλειψη φεγγαριού με αίμα και την ίδια χρονιά μια λίμνη έγινε μυστηριωδώς επίσης κόκκινη.

Προηγούμενο άρθροΟ 18χρονος Νίκος.. είναι ο ποδηλάτης που σκοτώθηκε στην Πατρών Κλάους
Επόμενο άρθροΈνας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό – 131 νεκροί στο σύνολο