Αρχική Ν. Κορινθίας Σπ.Σταματόπουλος: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – πρέπει να κλείσουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σπ.Σταματόπουλος: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – πρέπει να κλείσουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Σικυωνίων με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες του και σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με αποκλειστικό γνώμονα
τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού,ενημερώνει ότι….

προτρέπει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του δήμου να αναστείλουν την λειτουργία τους για διάστημα 15 ημερών ή όσο το απαιτήσουν οι συνθήκες ακολουθώντας πιστά της οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).

Τα καταστήματα που θα ανταποκριθούν στην προτροπή του Δήμου εξαιρούνται με ομόφωνη απόφαση της ΔΕΥΑΣ  από τα τέλη ύδρευσης (1) ενός τρίμηνου λογαριασμού κατανάλωσης  εντός του έτους 2020.
Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν ρυθμίσεις οικονομικού περιεχομένου (π.χ. τέλη κοινόχρηστων χώρων, δημοτικά τέλη κ.λ.π) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του δήμου, εφόσον αυτό μας επιτραπεί από τις νομοθετικές ρυθμίσεις που εξετάζονται αυτήν την στιγμή από το υπουργείο εσωτερικών.

Τα καταστήματα τα οποία θα αναστείλουν την λειτουργία τους να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ στο τηλέφωνο 2742026490.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.