Αρχική Ν. Λακωνίας Συναγερμός για προσκυνητές που επιστρέφουν στη Σπάρτη από τους Αγίους Τόπους

Συναγερμός για προσκυνητές που επιστρέφουν στη Σπάρτη από τους Αγίους Τόπους

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πιστοί που έχουν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους δεν αποτελούν μέρος γκρουπ ενορίας, αλλά πρόκειται για μεμονωμένα άτομα από χωριό του Δ. Σπάρτης που έχουν ταξιδέψει στη συγκεκριμένη περιοχή και αναμένεται να γυρίσουν στην Ελλάδα, πιθανότατα το Σάββατο.

Αρχική ενημέρωση: Ένα ακόμα γκρουπ προσκυνητών από τους Αγίους Τόπους επιστρέφει στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Ομάδα Πολιτών «Δίκτυο Ελληνισμού Λακωνίας» σε σχετική ανάρτηση στο Facebook. Αυτή τη φορά πρόκειται για ταξιδιώτες εκδρομής που οργάνωσε ενορία της Σπάρτης, οι οποίοι αναμένονται να επιστρέψουν στην Σπάρτη τις προσεχείς ώρες.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων, κατά τις οποίες και οι Άγιοι Τόποι κηρύχτηκαν ως «ύποπτη» περιοχή, εξαιτίας των πρόσφατων κρουσμάτων κορονοϊού, οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας θα πρέπει να είναι ενήμερες και να επαγρυπνούν ώστε να εφαρμοστούν τα αναγκαία μέτρα πρόληψης. Άλλωστε, σκοπός της κοινοποίησης που πραγματοποίησε η συγκεκριμένη ομάδα πολιτών είναι η ενημέρωση των φορέων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του “Λακωνικού Τύπου”, της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr