Αρχική Eπικαιρότητα «Είμαι ο Δημήτρης και πάσχω από εγκεφαλική παράλυση»: Έκκληση βοήθειας από 18χρονο...

«Είμαι ο Δημήτρης και πάσχω από εγκεφαλική παράλυση»: Έκκληση βοήθειας από 18χρονο αγόρι

Έκκληση για βοήθεια κάνει ο 18χρονος Δημήτρης, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται χρήματα για το ταξίδι που θα του σώσει τη ζωή.

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του παρακαλεί όποιον μπορεί να συνδράμει, ώστε να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό των 100.000€, που είναι απαραίτητο για το ταξίδι του στην Αμερική και τη σωτήρια επέμβαση για τη ζωή του.

Έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook με τίτλο «Γίνε και εσύ συμμάχός μου – Δημήτρης Κλεάνθους», στην οποία μπορείτε να βρείτε όσα στοιχεία χρειάζεστε για την κατάθεση των χρημάτων, ενώ έχει ανοίξει και λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου με τον ίδιο σκοπό.

Έκανα αρκετές επεμβάσεις νευρολογικές και ορθοπεδικές χωρίς καμιά αισθητή βελτίωση. Η ιατρική έχει προχωρήσει με τα χρόνια και υπάρχουν δυο επεμβάσεις στην Αμερική που υπόσχονται μεγαλύτερη βελτίωση στην κινητικότητά μου. Το μόνο που με στεναχωράει είναι ότι το χρηματικό ποσό που χρειάζομαι υπολογίζεται στις 100.000 ευρώ και η οικογένειά μου δεν μπορεί να το καλύψει.

Παίρνω θάρρος να ζητήσω τη βοήθειά σας και την οικονομική σας στήριξη για να έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω και να προχωρήσω στις επεμβάσεις για να βελτιώσω την κινητικότητά μου και για να έχω ένα καλύτερο μέλλον», γράφει σε προσωπικό του μήνυμα ο Δημήτρης Κλεάνθους.

Το προσωπικό μήνυμα του 18χρονου

Για τον ίδιο λόγο έχουν τυπωθεί και κουπόνια εισφοράς, τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε έπειτα από επικοινωνία σας με τους υπεύθυνους της σελίδας στο Facebook.

Εάν κι εσείς θέλετε να βοηθήσετε τον Δημήτρη μπορείτε, επίσης, να το κάνετε καταθέτοντας χρήματα στην παρακάτω λογαριασμό:
Τραπεζικός Λογαριασμός: Bank of Cyprus
Name: ANASTASIA MANOLI
Αριθμός Λογαριασμού: 357033004473
IBAN: CY490020001950000357033004473
Quick pay Τράπεζα Κύπρου: 96898484

πηγή; infokids.com.cy