Αρχική Περ. Πελοποννήσου Περιφέρεια Πελοποννήσου : 33 Εκατομμύρια για τις επιχειρήσεις από το ΕΣΠΑ

Περιφέρεια Πελοποννήσου : 33 Εκατομμύρια για τις επιχειρήσεις από το ΕΣΠΑ

Νέα συνεργασία για την απορρόφηση Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

Σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, Αντιπεριφερειάρχες και Υπηρεσιακούς παράγοντες τον περασμένο Σεπτέμβριο 2019, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάληψης του ρόλου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης (Ε.Φ.Δ.) με την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων των Επιμελητηρίων.

Μια νέα συνεργασία που δίνει λύση στην απεμπλοκή της απορρόφησης των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Π.Ε.Π.) και στην δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για την επιτάχυνση της χρηματοδότησης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων στην Περιφέρειά μας, με δράσεις όπως:
Ενίσχυση Ίδρυσης Επιχειρήσεων
Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Υφιστάμενων Επιχειρήσεων
Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας
Καινοτομία και Ανάπτυξη νέων προϊόντων
Ενίσχυση επιχειρήσεων για προβολή και προώθηση προϊόντων σε Αγορές του Εξωτερικού
Η συνολική χρηματοδότηση ανέρχεται στο ποσό των 33.170.000€ από το ΕΠ «Πελοπόννησος 2014-2020».
Η ουσιαστική αναβάθμιση είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα διευρυνθεί με σκοπό την δημιουργία κατάλληλων συνθήκων για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στη Περιφέρειά μας.
Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
Π.Ε.Σ.Π

Προηγούμενο άρθροΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο: «Αξιοκρατικές επιλογές και όχι στη λογική των ημετέρων για τους υπαλλήλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
Επόμενο άρθροΣήμερα η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας volley του Ποσειδώνα