Αρχική Ν. Κορινθίας Ιδού η εντυπωσιακή.. νέα εμφάνιση του Α.Ο Ποσειδών Βόλεϊ

Ιδού η εντυπωσιακή.. νέα εμφάνιση του Α.Ο Ποσειδών Βόλεϊ

Μαγνητίζει τα βλέμματα η φετινή εμφάνιση του Α.Ο Ποσειδών γυναικείου βόλεϊ..

Σήμερα, το απόγευμα, 3 Φεβρουαρίου 2020, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου “Γαλανόπουλος” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο γενικός Αρχηγός Πετοσφαίρισης Σπύρος Καραβούλης, αλλά και ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου, όπως και ο Τάσος Σακελλαρίου βαθιά συγκινημένοι αναφέρθηκαν στην ομάδα, και ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους αυτούς που στηρίζουν και αγαπούν την ομάδα, ώστε να έχει την επιτυχημένη και ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Γιάννης Καραπανάγος επικεφαλής της παράταξης “αλλάζουμε” μαζί, και ο αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο Απολογισμός καθώς και οι Αθλητικοί & αναπτυξιακοί στόχοι του τμήματος.

Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών, και οικονομικών Υποστηρικτών. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με αναμνηστικά δώρα.

Ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου, βράβευσε τον Ιωάννη Τσώτο, έναν νέο επιχειρηματία στην Κορινθία, και χορηγό στην εμφάνιση της φανέλας της ομάδας και ταυτόχρονα έγινε η παρουσίαση της Νέας Φανέλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: