Αρχική Eπικαιρότητα Η καλή πράξη της νεαρής κοπέλας στα ταμεία των ΑΒ Βασιλόπουλος που...

Η καλή πράξη της νεαρής κοπέλας στα ταμεία των ΑΒ Βασιλόπουλος που συγκίνησε τους πελάτες

ΑΒ Βασιλόπουλος – Αληθινή ιστορία: Τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, ωστόσο υπάρχει ελπίδα. Μια ελπίδα, η οποία απορρέει από την αποφασιστικότητα και την ευαισθησία των νεότερων ανθρώπων. Εκείνων, που θα αποτελέσουν και το «αύριο» της Ελλάδας. Αναλυτικότερα ένα πραγματικό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε κατάστημα της εταιρίας «ΑΒ Βασιλόπουλος».

ΑΒ Βασιλόπουλος –: «Η εταιρεία μας δικαιολογεί κάποια δωρεάν καλάθια»

«Πλησιάζει στο ταμείο ένας γηραιός, ρακένδυτος άνδρας, μέ 3-4 κονσέρβες κι ένα γκαζάκι στο καλαθάκι του. Η νεαρή ταμίας κτυπάει τις κονσέρβες και το γκαζάκι στην ταμειακή μηχανή, τον κοιτάει και του λέει:
”Φύγετε κύριε, η εταιρεία μας δικαιολογεί κάποια δωρεάν καλάθια”.

Αυτός την κοιτάει με καλωσύνη, την ευχαριστεί εκατό φορές και της δίνει χίλιες ευχές. Μόλις εκείνος απομακρύνεται, ανοίγει την τσάντα της καί βάζει τά χρήματα στό ταμείο από τό πορτοφόλι της!! Όσοι ήταν στην ουρά, 2-3 άτομα, έχουν μείνει κάγκελο».

ΑΒ Βασιλόπουλος –: «Ελάτε, παρακαλώ, προχωράτε»

«Αμέσως της λένε «κοπελιά, να τα πληρώσουμε εμείς. Η νεαρή κοπέλα τους κοιτάζει αυστηρά και τους απαντά αποφασιστικά: ”Ευχαριστώ, εγώ το ἀποφάσισα, εγώ θα τα πληρώσω. Ελάτε, παρακαλώ, προχωράτε”. Ένα κοριτσάκι τόσο δα. 20 – 22 ετών. Πόσα νά παίρνει; 500 ευρώ το μήνα; Ίσως και λιγότερα. Μάθημα ζωής και ανθρωπιάς για όλους μας. Ελπίδα και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι για να μη κατηγορούμε μερικές φορές την νεολαία μας.

Υπάρχουν και διαμάντια και είναι πολλά, μα πάρα πολλά. Και τώρα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που περνά η πατρίδα, λάμπουν εκτυφλωτικά και δίδουν ελπίδα , μάθημα αντίστασης, μάθημα ζωής σε όλους μας. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα σε αυτό τον τόπο. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, με μπροστάρη την νεολαία μας».

πηγη: enimerotiko.gr

Προηγούμενο άρθροΤο συγκινητικό αντίο του Βασίλη Σπανούλη για τον θάνατο του θρυλικού Κόμπι Μπράιαντ
Επόμενο άρθροΗ πανέμορφη 24χρονη Ντανιέλα από την Πάτρα είναι η νεότερη οδηγός νταλίκας στην Ελλάδα