Αρχική Eπικαιρότητα Eλεύθερη και ωραία η Ολγα Κεφαλογιάννη χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου

Eλεύθερη και ωραία η Ολγα Κεφαλογιάννη χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου

«Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου», είπε η βουλευτής της ΝΔ
Νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της η Όλγα Κεφαλογιάννη αφήνοντας όπως αποκάλυψε πίσω της τον έγγαμο βίο με τον Μάνο Πενθερουδάκη, με τον όποιο πήρε διαζύγιο. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή της στην «Athens Voice» αναφέρθηκε στο τέλος του γάμου της με τον επιχειρηματία αλλά και στους στόχους που θέτει η ίδια για την χρονιά που μόλις μπήκε. Σαφής ήταν η απάντησή της στο ερώτημα για τι θα ήθελε για τη νέα χρονιά.

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

Olga_Manos

Ο γάμος τους σε στενό οικογενειακό κύκλο
Η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης είχαν παντρευτεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη στις 22 Ιανουαρίου του 2010. Είχαν γνωριστεί το 2001 σε κοινή παρέα φίλων. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους απέφευγαν επιμελώς τη δημοσιότητα και ζούσαν μαζί αθόρυβα. Για τον Μάνο Πενθερουδάκη, ο οποίος διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου, ο γάμος του με την Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν ο δεύτερος. Είχε κάνει έναν ακόμη γάμο από τον οποίο είχε αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Τώρα και οι δύο τους, όπως επιβεβαίωσε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά στον εαυτό της, είναι έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

«Ήταν συνειδητή απόφασή να μη συμμετάσχω στο κυβερνητικό σχήμα»
Παράλληλα, η Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο αν νιώθει απογοητευμένη για το γεγονός πως έμεινε εκτός κυβέρνησης. «Στην πολιτική οι «πικρίες» και οι εμμονές δεν κάνουν καλό. Πάντα κοιτάμε μπροστά. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να μη συμμετάσχω στο κυβερνητικό σχήμα, η οποία και εξηγήθηκε επαρκώς. Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες μιας συνολικής προσπάθειας να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα. Η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και εμείς οι βουλευτές τη δική μας.

Έχουμε μεγάλη σε όγκο και σημαντική σε ουσία δουλειά να κάνουμε. Ο βουλευτής έχει δύναμη παρέμβασης. Φωνή και χώρο διεκδίκησης. Ιδίως όταν είναι της συμπολίτευσης. Αυτός είναι ο ρόλος του και αυτό φιλοδοξώ να κάνω προς όφελος των κατοίκων της πρωτεύουσας αλλά και προς όφελος κρίσιμων θεμάτων πολιτικής, όπως είναι για παράδειγμα το δημογραφικό ζήτημα ή η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία. (…) Οι βουλευτές οφείλουμε να μιλάμε και να διεκδικούμε. Ακόμα και αν κάποιες φορές δεν γινόμαστε αρεστοί».

Προηγούμενο άρθροΤο Σωματείο ΑμΕΑ Ν. Κορινθίας κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθροΟι εκδηλώσεις των 200 χρόνων του 1821 στο “επίκεντρο” της Περιφέρειας Πελοποννήσου