Αρχική Ν. Κορινθίας Ξένοι στην ίδια μας την πόλη πλέον . Το καράβι βουλιάζει και...

Ξένοι στην ίδια μας την πόλη πλέον . Το καράβι βουλιάζει και η πόλη κοιμάται!

Ψάχνοντας αναρτήσεις φίλων στο facebook έπεσα σε αυτήν την Χριστίνας Τζάνη, διασώστριας στο ΕΚΑΒ και βιαθιά σκεπτόμενη Κορίνθια !!!

Ξέρω πως μετά από αυτό το ποστ πολλοί θα με χαρακτηρίσετε “ρατσίστρια”.
Να σας προλάβω και να σας πω πως μόνο αυτό δεν είμαι και δεν θα μπορούσα να είμαι γιατί είμαι και εγώ μετανάστης στην Ελλάδα από το 92′.
Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν η Κόρινθος γίνεται ένα μεγάλο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών – προσφύγων – λαθρομεταναστών πείτε τους όπως θέλετε τέλος πάντων, το βάπτισμα στην ουσία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
Άνθρωποι διαφορετικών φυλών, εθνοτήτων, θρησκείας.
Από νεογνά έως 3ης ηλικίας.
Άνθρωποι που έχουν ζήσει τον πόλεμο και τον θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και έχουν χάσει τις οικογένειές τους για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα.
Έρχονται στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, ανθρωπιά, καλό και υγιεινό φαγητό, σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και καλές δομές στέγασης. Αυτά διεκδίκησαν και σήμερα στην καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου με πανό και πλακάτ γραμμένα σε άψογα Αγγλικά.
Και φυσικά με πρωτοστάτες μικρά παιδιά. Πλήρες οργανωμένοι, πολύ καλά διαβασμένοι και προγραμματισμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Και όχι φυσικά και δεν μου φταίνε οι άνθρωποι που ψάχνουν μια καλύτερη ζωή.
Μου φταίνε αυτοί που στήνουν το μεγάλο πανηγύρι στις πλάτες αυτών των ανθρώπων.
Οι και καλά ” πονόψυχοι, εθελοντές, ” ΜΚΟ.
Βάζουν τον κόσμο να διαμαρτύρεται για την έλλειψη διατροφής την στιγμή που έχουν καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό από το καλύτερο catering της Κορίνθου.
Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενώ έχουν ένα ΕΚΑΒ να τρέχει αμέσως σε κάθε τους κλήση νομίζοντας πως είναι ταξί για τσάρκες.
Έχουμε γίνει ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και να κάψει τα πάντα στη λάβα του.
Ξένοι στην ίδια μας την πόλη πλέον .
Το καράβι βουλιάζει και η πόλη κοιμάται!
Αυτά για απόψε μην πω πολλά και σας πέσουν βαριά…
Τα χειρότερα έρχονται!