Αρχική Ν. Κορινθίας Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι μετανάστες θα μπορούσαν να είναι και τουρίστες...

Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι μετανάστες θα μπορούσαν να είναι και τουρίστες κύριε Πιέτρη

Αντιδήμαρχος Τουρισμού ο Τιμολέων Πιέτρης από μία παράταξη που εκλέχθηκε ο ίδιος μόνο και φρόντισε να πάρει και ο ίδιος μία αξιόλογη θέση και επί προκειμένου μία Αντιδημαρχία.

Βέβαια η στιγμή που ανέλαβε συνέπεσε και με την ανακοίνωση για την μεταφορά των μεταναστών στο Στρατόπεδο της Κορίνθου, που νομίζαμε ότι θα είναι 500 αλλά οι εγκαταστάσεις που γίνονται είναι για πάνω από 5.000 άτομα.

Ετσι ο κύριος Πιέτρης τηρεί σιγή ιχθύος για τους πολλούς τουρίστες που θα μας επισκεφθούν ή με κρουαζιερόπλοια, ή με αλεξίπτωτα και διαστημόπλοια γιατί πολύ απλά δεν θα έρχονται τουρίστες. Και γιατί να έρθουν; Τι να δουν; Την ΜΟΡΙΑ της Πελοποννήσου; Να προχωράει ο Κινέζος στο λιμάνι και να προσπαθεί να φωτογραφηθεί και δίπλα του καμιά 300αριά Αφγανοί;

Εκτός αν κύριε Πιέτρη τους φέρετε όλους στην Αρχαία Κόρινθο και τους απαγορεύεται η επίσκεψη στην Κόρινθο αφού μόνο Κόρινθος που δεν θα είμαστε αφού ο ένας στους 6 θα είναι μετανάστης.

Εκτός αν αντιμετωπίσετε τους μετανάστες ως τουρίστες και πραγματοποιήσετε τις ξεναγήσεις όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο φιλοξενίας.

Οσο για τον συνδυασμό “Μαζί μπορούμε” που ηγηθήκατε μαθαίνω ότι έχουν αρχίσει και εκεί τα όργανα με αποχωρήσεις φωτιά ……

Θα επανέλθω

Σοφία Μπαλή