Αρχική Ν. Κορινθίας K. Πρόεδρε του ΚΕΠΑΠ δεν έχουμε στην πόλη μας θεατρικές ομάδες και...

K. Πρόεδρε του ΚΕΠΑΠ δεν έχουμε στην πόλη μας θεατρικές ομάδες και μοσχοπληρώνετε άλλες;

Μία απλή και καθημερινή βόλτα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ σε οδηγεί σε διάφορες δαπάνες των Δήμων ή της Περιφέρειας, μερικές όμως από αυτές ξυνίζουν.

Πρόσφατο παράδειγμα το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων και οι αναθέσεις σε θεατρικές ομάδες για παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων με υπέρογκα κατά την γνώμη μας ποσά ενώ ο Δήμος Κορινθίων έχει πολλές αξιόλογες θεατρικές ομάδες, όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε όλα μας τα χωριά. Γίνονται απίστευτα όμορφες προσπάθειες στο Χιλιομόδι, στο Περιγιάλι και σε πολλά άλλα σημεία που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τα έργα τους και στην Κόρινθο.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι πληρώσαμε μέσα σε λίγες μέρες (συγκεκριμένα με απόφαση Προέδρου ΚΕΠΑΠ, κυρίου Κεφάλα)

Η “Βότκα Πορτοκάλι¨στις 23 Ιουλίου θα στοιχίσει 3.100 ευρώ

Οι “Γαμπροί της Ευτυχίας” θα στοιχίσουν 9.920 ευρώ

Η “Μάχη της Κρήτης” χωρίς την συμμετοχή της Ενωσης Κρητών Κορινθίας που έχει 250 ενεργούς χορευτές που αφιλοκερδώς συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όχι μόνο στον νομό Κορινθίας αλλά και σε όλη της Ελλάδα στοίχισε στο ΚΕΠΑΠ 1.860 ευρώ.

Η θεατρική παράσταση “Η Γελάδα” στοίχισε στο ΚΕΠΑΠ 3.720 ευρώ

Και θα σταματήσουμε κάπου εδώ με την ελπίδα το ΚΕΠΑΠ και ο Πρόεδρός του, Σταύρος Κεφάλας να καταλάβει ότι οι ομάδες της πόλης, θεατρικές και χορευτικές είναι πολύ αξιόλογες και κάνουν σημαντική δουλειά που αξίζει να την παρουσιάσουν σε όλα τα σημεία του Δήμου.

Σ.Μπαλή