Αρχική Ν. Κορινθίας Μ.Μιχαηλίδου: “Γι’αυτό κατεβαίνω στην πολιτική σκηνή με την “Ελληνική Λύση” και τον...

Μ.Μιχαηλίδου: “Γι’αυτό κατεβαίνω στην πολιτική σκηνή με την “Ελληνική Λύση” και τον Κ.Βελόπουλο”

Φίλες και Φίλοι!

Οι δύσκολες εποχές που περνάμε, οι χαλεποί καιροί για την για την πατρίδα μας, η απαξίωση κάθε αξίας με την οποία γαλουχηθήκαμε με έσπρωξαν στην ανάγκη να συστρατευθώ με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ κάθε έννοιας ηθικής, τάξης, δικαίου, αξιοκρατίας με έκαναν να ανησυχώ πολύ για το μέλλον του παιδιών μου αλλά και των παιδιών όλων μας. Πλέον κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αγνοεί ή να παριστάνει τον αδιάφορο και τον ουδέτερο.

Η Πατρίδα μας, μας χρειάζεται, τα ιερά και όσια των προγόνων μας απαιτούν να δώσουμε και εμείς το παρόν απέναντι στην ιστορία, για την εξύψωση του ελληνισμού. Ο αγώνας θα είναι σκληρός και από αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι όμως όσους η γαλανόλευκη μας κάνει ακόμα να ριγούμε, μπορούμε μαζί να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας που κάποιοι θέλουν να μας πλασάρουνε και ενωμένοι να κάνουμε τα πάντα για την σωτηρία της πατρίδας μας.

Εμείς στην Ελληνική Λύση δεν είμαστε ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Είμαστε Έλληνες Πατριώτες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Έτσι γεννηθήκαμε και έτσι θέλουμε και να πεθάνουμε. Για την Πατρίδα μας και του Χριστού την πίστη την Αγία, έχουμε χρέος να συστρατευθούμε όλοι μας συνέλληνες.

Ελάτε κοντά μας και δώστε μας δύναμη να υψώσουμε την φωνή μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να σταματήσουμε την λαίλαπα που μας θέλει υποχείρια της.

Με αυτές τις σκέψεις ζητώ την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω και θα γίνω το εμπόδιο για κάθε άνομη επιβουλή της Ελλάδας μας από όπου και αν προέρχεται.

Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής, έχω όμως άσβεστη στην καρδιά μου την φλόγα της Ελλάδας των Προγόνων μας και προπάντων της δικής μας Ελλάδας.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ, ΔΙΕΥΘΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ