Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Δουβής: “Είμαι σίγουρος ότι η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου Κορινθίων θα συνεχιστεί...

Κ.Δουβής: “Είμαι σίγουρος ότι η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου Κορινθίων θα συνεχιστεί με τη δική σας ψήφο αυτή την Κυριακή”

Το μήνυμα ελήφθη!

Το μήνυμα που έστειλαν οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι την πρώτη Κυριακή των εκλογών ελήφθη.

Ενόψει της δεύτερης Κυριακής οι συνδημότες μας έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο υποψήφιους Δημάρχους εκείνον που θεωρούν ότι έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τη δυνατότητα να πάει το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.
Είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξετε το Δήμαρχο που:

Έλυσε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Δήμος Κορινθίων, αυτό της υδροδότησης, φέρνοντας ποιοτικό, πόσιμο νερό Στυμφαλίας σε κάθε σπίτι του Δήμου.

Έλυσε το πρόβλημα των απορριμμάτων με το εργοστάσιο επεξεργασίας οργανικών βιοαποδομήσιμων στερεών αποβλήτων και κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, χωρίς να περιμένει μαγικές λύσεις κι ευχολόγια, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και με τρόπο που θα επιφέρει μειώσεις στα δημοτικά τέλη κι όχι αυξήσεις!

Έδωσε μία νέα όψη τόσο στο κέντρο της Κορίνθου με πεζόδρομους, αγάλματα και ψηφιδωτά κι έδωσε ζωή στο εμπορικό της κέντρο, όσο και σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου.

Έθεσε στο κέντρο της πολιτικής του τον άνθρωπο. Ενέπνευσε ασφάλεια στους συνδημότες μας που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, απλώνοντας ένα τεράστιο δίχτυ προστασίας σε όλους και μάλιστα έκανε το ίδιο για ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Είμαι σίγουρος ότι η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου Κορινθίων θα συνεχιστεί με τη δική σας ψήφο αυτή την Κυριακή. Ο Δήμαρχος, κύριος Αλέξανδρος Πνευματικός, έχει καταθέσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το Δήμο Κορινθίων, αλλά έχει εξασφαλίσει με σωστή διαχείριση και τα χρήματα για να το υλοποιήσει χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς καθυστερήσεις.

Με ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και το δοκιμασμένο Δήμαρχο, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, προχωράμε ενΕΡΓΑ!