Αρχική Ν. Κορινθίας Χ.Κορδώσης: “Ο Καλλίρης από την θέση που είχε φρόντισε στο μέγιστο δυνατό...

Χ.Κορδώσης: “Ο Καλλίρης από την θέση που είχε φρόντισε στο μέγιστο δυνατό να αποδώσει έργο”

Στην προσωπικότητα αλλά και την πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία του Υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Εξέλιξης” και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό.

Μάλιστα αναφερόμενος στο έργο του Πελοπίδα Καλλίρη από όλες τις κομβικές θέσεις τις οποίες κατείχε, αναφέρθηκε και έδωσε έμφαση στο έργο του ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

Ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι κάποιοι λένε πως δεν έκανε σημαντικές ενέργειες για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, επί θητείας Πελοπίδα Καλλίρη έγιναν τα σημαντικότερα έργα στην οδοποιία με το ποσό των έργων να ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ. Επί θητείας Καλλίρη βελτιώθηκε το ορεινό οδικό δίκτυο, έγινε ο καθαρισμός του αυλακίου ΑΟΣΑΚ, αλλά και σημαντικά έργα άρδευσης ύψους 6.000.000 ευρώ.

Κλείνοντας τόνισε ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης φρόντισε στο μέγιστο του δυνατού να αποδώσει έργο, άρα στο μέγιστο του δυνατού, το έκανε.

Έτσι, σε ένα συμπερασματικό τόνο ακούγοντας όλα αυτά, ο κύριος Τσαρμπός σχολίασε ότι αφού έγιναν όλα αυτά, άρα ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, έχει κάνει έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ότι θα πρέπει να τα ακούσει αυτά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος κατηγορεί για τον Τατούλη.

Ωστόσο, σχετικά με αυτό το σχόλιο ο κύριος Κορδώσης δήλωσε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να συνδεθούν, αρκούμενος να σχολιάσει μόνο το έργο του Πελοπίδα Καλλίρη από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.