Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο άνθρωπος Πέτρος Τατούλης ……. (φωτο)

Ο άνθρωπος Πέτρος Τατούλης ……. (φωτο)

Δεν είναι τίποτα τυχαίο σε ότι αφορά την αγάπη του κόσμου στον Πέτρο Τατούλη. Εχει μια τρομερή ικανότητα που την επισημαίνουν και όλοι του οι συνεργάτες. Θυμάται όλους τους φίλους και γνωστούς, ακόμη και αυτούς που έχει γνωρίσει μόνο μια φορά με το μικρό τους όνομα. Ο Πέτρος Τατούλης έχει μια ζεστή αγκαλιά για όλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η ευχαρίστησή του είναι να πηγαίνει και να επισκέπτεται χωριά όπου θα κάτσει στο καφενείο με ανθρώπους καθημερινούς, του μόχθου και της βιοπάλης. Θα συζητήσει τα προβλήματά τους και θα χαρεί αν το πιάτο μπροστά του περιλαμβάνει ψωμί και ελιές.

Αυτό όμως ισχύει και για τους κατοίκους των χωριών που επισκέπτεται. Ανοίγουν διάπλατα το σπίτι και τις καρδιές τους όταν ενημερώνονται ότι θα βρίσκεται στο χωριό τους ο Πέτρος Τατούλης. Είναι ο δικός τους άνθρωπος, αυτός που μπορεί να τους καταλάβει όσο κανείς από τους συνυποψηφίους του αφού και ο ίδιος μένει στο χωριό του στο Καστρί. Αρνείται πεισματικά να μείνει στην Τρίπολη και όσο κουρασμένος και να είναι θα γυρίσει στο χωριό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπα και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη αλλά και των κατοίκων. Ζεστά χαμόγελα και αγκαλιές, αγάπη και ευχαρίστηση που συναντιούνται ξανά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

Εκεί σταματάει η διεκδίκηση της ψήφου, έτσι κι αλλιώς ο Πέτρος Τατούλης δεν διεκδικεί γιατί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Και εκεί που σταματάει η ψήφος υπάρχουν οι ανθρώπινες σχέσεις που μόνο αυτός μπορεί να συντηρεί με τόσο πάθος !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, τηλέφωνο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι