Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: «Χτύπησαν» ξανά οι «υπάλληλοι» της ΔΕΗ – Θύματα απατεώνων δύο ηλικιωμένες

Ηλεία: «Χτύπησαν» ξανά οι «υπάλληλοι» της ΔΕΗ – Θύματα απατεώνων δύο ηλικιωμένες

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις «χτύπησαν» στην Ηλεία χθες απατεώνες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κατάφεραν να αρπάξουν από ηλικιωμένες χρήματα και κοσμήματα.

Ειδικότερα:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, τρεις άγνωστοι δράστες, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης σε χωριό της Ηλείας και προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι ΔΕΗ και βρίσκονταν σε επικοινωνία με την κόρη της, την έπεισαν να βάλει σε μαξιλαροθήκη τα χρήματα και τα κοσμήματά της, με το πρόσχημα να τα προστατεύσει από τυχόν φθορές κατά την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιούσαν.

Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσαν να αποσπάσουν από την παθούσα (200) ευρώ, δυο χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα κοσμήματα και ασημικά.

Επίσης, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δραστή για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ένας άγνωστος δράστης, μετέβη σε οικία ηλικιωμένης σε χωριό της Ηλείας και προσποιούμενος ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η., την έπεισε να τυλίξει σε μία πετσέτα χρήματα και κοσμήματά, με το πρόσχημα να τα προστατεύσει από τυχόν πυρκαγιά, κατά την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιούσε.

Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει από την παθούσα (200) ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Πηγή: patrastimes.gr