Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Ανδρέας Τόμπρας υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ο Ανδρέας Τόμπρας υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΕΛΕΝΗΣ. Γεννήθηκα στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ της ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Τμήματος ΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ, και πτυχιούχος ΠΑ.ΤΕ.Σ./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα (Μ.Ο.Π.) του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ. σε θέματα Marketing&Management καθώς επίσης και προγράμματα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Εργάστηκα στον Όμιλο Εταιρειών Ο.Τ.Ε. για 28 έτη από τα οποία ταπρώτα 18 χρόνια ήμουν στην Δ/νση Μηχανογράφησης (Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων, ΑΘΗΝΑ) και τα υπόλοιπα 10 χρόνια ως Υπεύθυνος Έργου Εγκαταστάσεων στο Τεχν.ΤμήμαΛειτουργιών Πεδίου Αργολίδας (ΑΡΓΟΣ).Είμαι πατέρας ενός αγοριού, του Δημήτρη – Ραφαήλ, 20ετών.

Ζώ μόνιμα στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΜΕΡΜΠΑΚΑΣ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.Είμαι συνταξιούχοςκαι έχοντας ελεύθερο χρόνο, γνώσεις και εμπειρία τόσο σε θέματα Τεχνικά, όσο και Διοίκησης-Οργάνωσης-Ελέγχου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

Ευελπιστώ πως μπορούμενα εργαστούμε όλοι μαζί για την βελτίωσή του, καθιστώντας τον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ & ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, που θα φροντίζει για την ευημερία των πολιτών, την σύμμετρη ανάπτυξη των τοπικών διαμερισμάτων του, την αύξηση του τουρισμού και εν κατακλείδι έναν Δήμο Αντάξιο της Ιστορίας του και της γεωγραφικής του θέσης.

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του επιτυχημένου και έμπειρου πρώην Δημάρχου ΠΑΓΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ”.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Δέδες σε άμεση επαφή με τους πολίτες για τα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΒράβευση Πέτρου Τατούλη από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής (Εικόνες-Βίντεο)