Αρχική Ν. Αχαΐας Αχαΐα: Αδέλφια ξάφριζαν τα πάντα από εξοχικά σπίτια και ξενοδοχείο στον Ελαιώνα

Αχαΐα: Αδέλφια ξάφριζαν τα πάντα από εξοχικά σπίτια και ξενοδοχείο στον Ελαιώνα

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, έξι κλοπές σε ξενοδοχείο και εξοχικές οικίες, που είχαν διαπραχθεί στον Ελαιώνα Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 23 και 32 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο 54χρονος πατέρας τους σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας προέκυψε ότι, οι δύο δράστες από τον Σεπτέμβριο του έτους 2017 μέχρι και τις 9-3-2019, ενεργώντας είτε από κοινού είτε μόνοι τους, είχαν διαπράξει συνολικά έξι κλοπές σε ξενοδοχείο και εξοχικές οικίες.

Οι δράστες μετέβαιναν με οχήματα στις οικίες των παθόντων, όπου αφαιρούσαν κουφώματα, παράθυρα, πόρτες, πατζούρια, αλουμίνια, έπιπλα, είδη μπάνιου, γεωργικά και άλλου είδους εργαλεία, σκεύη κουζίνας διάφορες συσκευές όπως τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικές σκούπες και άλλα αντικείμενα μέχρι και δοχεία με ελαιόλαδο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των δραστών.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις οικίες των δραστών αλλά και του 54χρονου πατέρα τους βρήκαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω προϊόντα κλοπής:

  • Μια ξύλινη τραπεζαρία,
  • Πλυντήριο ρούχων,
  • Τηλεόραση
  • Ψυγειοκαταψύκτη,
  • Έπιπλα κρεβατοκάμαρας,
  • Σκεύη κουζίνας,
  • Φωτιστικά και άλλα αντικείμενα

Τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν από τους αστυνομικούς στους νόμιμους κατόχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΥπέρ της ενοποίησης σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γ.Μπουντρούκα
Επόμενο άρθροΔείτε την ηρωίδα αγρότισσα που συνάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Μεσσηνία (Βίντεο)