Αρχική Ν. Κορινθίας Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου – Εν αναμονή της δικαστικής κρίσης

Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου – Εν αναμονή της δικαστικής κρίσης

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι έξω από την αίθουσα 2 του Δικαστηρίου Κορίνθου όπου θα γίνει η κρίσιμη συζήτηση της αίτησης της “Αλέξανδρος Τεχνική” και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Λουτράκι Α.Ε.”.

Η υπόθεση έχει το νούμερο 26 στο πινάκιο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προλάβει να εκδικαστεί η υπόθεση σήμερα λόγω ωραρίου.

Την Αλέξανδρος Τεχνική εκπροσωπεί ο Γιώργος Βλάχος, ενώ από την μεριά του Δήμου παρευρίσκονται εκτός του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  Γιώργου Γκιώνη, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Υπηρεσιών Δόμησης Κωνσταντίνος Παντελέου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Πέρρας.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης παρευρίσκονται ο Κώστας Λογοθέτης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μουζάκης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κλεπετσάνης.

Παρόν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα για Δράση» Δημήτρης Βασιλείου μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ζάχο Αγγιστριώτη.

Στο χώρο βρίσκεται επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Πάνος Ηλιακόπουλος καθώς και  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΕ, Σπύρος Νικολάου.

Φυσικά δεν λείπουν οι εργαζόμενοι του Spa.

Πηγή: loutraki365.gr